محققان پی بردند؛
مصرف مواد خوراكی حاوی كولین در حاملگی باعث تقویت مغز كودك می گردد
آقای هویج: مطالعه جدید نشان داده است زنان حاملگی كه حداقل دو بار در روز میزان سفارش شده كولین را در سه ماهه آخر حاملگی مصرف می كنند، نوزادشان از فواید شناختی متعددی بهره می برد.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، یافته های مطالعه محققان دانشگاه كُرنل آمریكا نشان داده است مصرف مواد خوراكی نظیر زرده تخم مرغ، گوشت قرمز كم چرب، ماهی، مرغ، حبوبات، مغزیجات آجیلی و سبزیجات خانواده كلم ها در طول حاملگی كه غنی از ماده مغذی "كولین" است مغز نوزاد را تقویت می كند.
ماری كودیل، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «در مطالعات قبلی بر روی مدلهای حیوانی مشخص شده است كه افزودن مقادیر بیشتری از این ماده مغذی به رژیم غذایی مادر باردار، دارای فواید متعددی برای عملكرد شناختی نوزاد در طول عمرش است. »
وی در ادامه می افزاید: «مطالعه ما نشان داده است كه نتیجه مشابه در مورد انسان ها هم قابل مشاهده می باشد. »
این یافته مهم است چراكه كولین باید در طول حاملگی زیاد مصرف شود درحالیكه اغلب زنان كمتر از میزان سفارش شده ۴۵۰ میلیگرم در روز را مصرف می كنند.
در این مطالعه، ۲۸ زن به طورتصادفی به دو گروه تقسیم شدند. مصرف كولین و سایر مواد مغذی به شدت تحت كنترل بود، چراكه متابولیسم كولین و عملكرد آن می تواند با برخی مواد مغذی دیگر نظیر ویتامین B۱۲، اسیدفولیك و ویتامین B۶ همپوشانی داشته باشد.
محققان سرعت پردازش اطلاعات و حافظه بصری كودكان را در ۴، ۷، ۱۰ و ۱۳ ماهگی آزمایش كردند. این تست با IQ دوره كودكی مرتبط می باشد.
محققان دریافتند سرعت پردازش اطلاعات در كودكانی كه مادرشان در دوره حاملگی ۹۳۰ میلیگرم كولین در روز مصرف كرده بود در مقایسه با گروهی كه روزانه ۴۸۰ میلیگرم از این ماده خوراكی در طول دوره مشابه مصرف كرده بود، به مراتب بیشتر بود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب