بیماری های قلبی در كمین كم تحرك ها

بیماری های قلبی در كمین كم تحرك ها آقای هویج: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به این كه روز جهانی قلب، یادآور رعایت اصول سبك زندگی سالم می باشد، بر لزوم افزایش آگاهی و اصلاح سبك زندگی برای داشتن قلبی سالم تاكید كرد.


به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا، دكتر سعید علیپور پارسا با اشاره به این كه اتحادیه جهانی قلب روز ۲۹ سپتامبر مصادف با هفتم مهرماه را بعنوان روز جهانی قلب برای افزایش آگاهی جهانیان درباره بیماری های قلبی عروقی تعیین كرده است، تمركز بر اهمیت پیش گیری از بیماری های قلب و عروق را تصریح كرد.
این متخصص با بیان این كه عامل یك سوم مرگ ها در سطح جهان ناشی از بیماری های قلبی و عروق و مغزی است، اظهار داشت: بیماری های قلب و عروق مسئول شایع ترین علل مرگ ومیر در سطح جهان هستند؛ بطوریكه صرف نظر از بیماری های واگیردار، ۵۰ درصد از مرگ ومیرها به سبب مبتلاشدن به بیماری های قلبی است.
این عضو هیئت علمی دانشگاه درباره شعار روز جهانی قلب در خصوص «قهرمان قلب خود باشیم»، اشاره كرد: این شعار با این هدف كه به خودمان و دیگران قول بدهیم كه عوامل مسبب ایجاد بیماری های قلبی را كنترل نماییم، سیگار نكشیم و رژیم غذایی سالم داشته باشیم، ورزش نماییم و این موارد را به دیگران هم سفارش نماییم، انتخاب شده است.
وی بابیان این كه به سبب سبك غلط زندگی ماشینی امروزی فعالیت ها به خودی خود كم شده است، بی تحركی را یكی از عوامل خطرساز در بروز بیماری های قلبی دانست.
علیپور پارسا در ادامه استفاده از رژیم های غذایی نامناسب، مصرف غذای فوری و استرس هایی كه در طول روز فشارهای روانی فراوانی را به افراد تحمیل می كند را از دیگر عوامل برزو و یا تشدید بیماری های قلبی و عروقی خواند.
اصلاح سبك زندگی، پرهیز از مصرف دخانیات و ورزش كردن سفارش دیگری بود كه عضو هیئت علمی دانشگاه برای پیش گیری از بروز بیماری های قلبی و عروقی بر ضرورت توجه به آن تاكید كرد.
این متخصص بیماری های قلب و عروق خطاب به بیمارانی كه تحت درمان دارویی هستند و یا در این افراد اعمال جراحی انجام شده، اظهار داشت: این افراد سفارش های پیشگیرانه، مصرف منظم دارو و رعایت سفارش های پزشك را جدی بگیرند.
علیپور پارسا با بیان این كه متأسفانه بسیاری از بیماری های قلبی بدون علامت هستند، توضیح داد: شایع ترین علامت و نشانه بیماری قلبی درد قفسه سینه است، البته باید به این نكته توجه داشت كه هر دردی در قفسه سینه الزاماً مشكل قلبی نیست، ولی دردهایی كه در فعالیت ها بیشتر در این ناحیه حالتی فشارنده دارند، باید جدی تر گرفته شود.
وی توضیح داد: به طوركلی هر نوع دردی در ناحیه ناف، معده، دست، سینه و پشت گردن ایجاد شود، خصوصاً اگر با فعالیت بیشتر شود و یا عرق سرد همراه درد اتفاق افتد، باید فورا بررسی و به متخصص قلب بازگشت شود.
علیپور پارسا بابیان این كه زمان یكی از مهم ترین راه های پیشگیری و ارائه خدمات درمانی مناسب به افراد گرفتار سكته های قلبی است، به اجرای برنامه مدیریت سكته حاد قلبی با كد ۲۴۷ برای كوتاه كردن زمان ارائه خدمت بوسیله مدیریت زمان و اصلاح فرایندهای اولیه برای افزایش دسترسی به درمان قطعی بیماران اشاره نمود و اظهار داشت: با بیان كد ۲۴۷ از طرف مركز اورژانس به بیمارستان و آماده بودن بیمارستان پیش از ورود بیمار و حضور متخصص و فوق تخصص قلب و عروق بر بالین بیمار، می توان در چند سال آینده شاهد نتایج مثبتی بود.
بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، وی با اشاره به روش اجرای این طرح در دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، اشاره كرد: در گام اول، برنامه ۲۴۷ در بیمارستان های مجری این طرح اجرا شد و طی آن در سال قبل تعداد زیادی از بیماران با كد ۲۴۷ به بیمارستان های دانشگاه منتقل شدند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، درانتها ارائه خدمات تخصصی قلب و عروق در بیمارستان ها و مراكز تحت پوشش این دانشگاه نظیر مركز قلب بیمارستان شهید مدرس، امام حسین(ع) و آیت الله طالقانی، مسیح دانشوری و شهدای تجریش، لقمان حكیم و لبافی نژاد را تصریح كرد.




منبع:

1398/07/08
13:51:37
5.0 / 5
4319
تگهای خبر: بیمار , بیمارستان , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری