وزارت بهداشت:

آب مناطق زلزله زده فعلا قابل نوشیدن نیست

آب مناطق زلزله زده فعلا قابل نوشیدن نیست به گزارش آقای هویج معاون فنی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت با اشاره به اینكه كنترل آب شرب و رفع كدورت آن، كنترل غذا و دفع پسماند و فاضلاب در راس كار تیم های بهداشت محیط در مناطق زلزله زده است، اظهار داشت: تیم اضطرار بهداشت محیط تا عادی شدن شرایط در منطقه به كار خود ادامه می دهد.


به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا، مهندس محسن فرهادی درمورد تمهیدات بهداشت محیط در مناطق زلزله زده غرب كشور، با اشاره به اینكه از نخستین ساعات وقوع زلزله، تیم های بهداشت محیط كرمانشاه به مناطق هدف اعزام شدند، اظهار داشت: در ایام ابتدایی وقوع حادثه، تمركز اصلی بر روی امداد و نجات بود، اما بعداز آن اهمیت مباحث بهداشت محیط بیش از پیش مطرح می گردد.

وی خاطرنشان كرد: كنترل آب شرب، پسماند و تمهیدات مربوط به فاضلاب، مبارزه با حشرات و جوندگان و كنترل غذاهای ارسالی از جانب سایر هموطنان، از جمله اقدامات مركز بهداشت محیط است كه همچنان درحال پیگیری است. از دانشگاه های معین سه تیم بهداشت محیط و از مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت هم یك تیم با تجهیزات به مناطق حادثه دیده اعزام شده است.

وی درمورد راه اندازی شبكه آب لوله كشی توضیح داد: كدورت آب بالا است و آب داخل منابع هم غیرقابل شرب است و به دنبال مذاكرات صورت گرفته با شركت های آب و فاضلاب منطقه، فیلترینگ آب پیش از ورود به مخازن انجام شد و كدورت آب كاهش پیدا كرد و آب به شبكه لوله كشی وارد شده است، اما باید تاكید كنم كه این آب فعلا قابل شرب نیست.

مهندس فرهادی تصریح كرد: عمده ترین فعالیت های مامورین بهداشت محیط، كنترل تانكرهای سیاری است كه وارد منطقه شده است، یعنی با تجهیزاتی كه در اختیار دارند، كدورت، كلر و PH آب را اندازه می گیرند و چنانچه نیاز به مداخله باشد، كلر به آب اضافه می گردد.

وی ادامه داد: در مناطق زلزله زده، مخازن ثابتی نصب شده تا آب در دسترس مردم باشد كه آن هم مورد كنترل قرار می گیرد و در مورد توزیع آب های بطری شده هم بازرسی و كنترل هایی صورت می گیرد. مشكلی از لحاظ دسترسی به آب های بطری شده وجود ندارد، اما آب های لوله كشی برای شرب مستقیم مناسب نیست، زیرا پس لرزه های مداوم در منطقه، سبب شده در سفره های زیرزمینی تلاطم تولید شود و كدورت آب لوله كشی را بالا ببرد.

فرهادی تصریح كرد: تابحال هیچ موردی از بیماری وبا مشاهده نشده و چنین خطری وجود ندارد و اقدامات بهداشت محیط را با قوت ادامه خواهیم داد. غذاهایی كه به شكل كمك با استفاده از هلال احمر و سایر كانال ها به منطقه ارسال می گردد هم كنترل می شوند و تاریخ مصرف كالاها چك می گردد و جا دارد به مردم تاكید كنم كه چنانچه قصد ارسال موادغذایی را دارند، خودشان هم به تاریخ مصرف آن دقت كنند و بعد ارسال نمایند.

معاون فنی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت تصریح كرد: در چنین موقعیت هایی به علت اینكه زیرساخت ها صدمه می بیند، فاضلاب ها رها شده و چاه های توالت ها تخریب می شوند و در نتیجه به ازدیاد حشرات و جوندگان در منطقه منجر می گردد كه با تامین سموم جونده كش و حشره كش برای اقدامات احتمالی، این مورد هم هدایت و كنترل می گردد.

بنابر اعلام وب دا، فرهادی بیان كرد: هم اكنون نیاز فوری به پركلرین برای گندزدایی آب شرب تامین شده است، اما چنانچه نیاز باشد، كلر كمكی به منطقه ارسال می گردد.

وی ادامه داد: نكته دیگری كه از جانب همكاران بهداشت محیط مورد توجه قرار گرفته، نصب سرویس های بهداشتی است كه توسط ارگان های مختلف تعبیه می شود، كنترل و گندزدایی این سرویس ها در دستور كار است، چراكه همین سرویس های بهداشتی می تواند، مركز انتشار آلودگی و تجمع حشرات باشد.



 

1396/08/28
00:43:30
5.0 / 5
4713
تگهای خبر: بهداشت , سلامت , غذا , وزارت بهداشت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری