تمهیدات پزشكی حج ۹۷ تشریح شد
حضور ۵۵۰ پزشك در حج ۹۷
آقای هویج: مشاور اجرایی رئیس مركز پزشكی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با تشریح آخرین شرایط تیم های پزشكی حج ۹۷ و عرضه خدمات درمانی به حجاج اظهار داشت: در طول حج حدود ۵۵۰ پزشك در قالب دو گروه در مجموعه هتل ها و همینطور گروه دیگر بعنوان تیم های بیمارستانی به حجاج عرضه خدمات خواهند داشت.
طاهر درودی در گفت وگو با ایسنا، در مورد اعزام تیم های خدمات درمانی به عربستان اظهار نمود: برای حج امسال از حدود ۲۰ روز پیش كار ما شروع شد و بعد از بارگیری و ارسال داروها و تجهیزات به فرودگاه جده، تیم های پیش پرواز برای ترخیص این اقلام از فرودگاه جده اعزام شدند و ۱۰ روز قبل هم تیم دوم اعزام شد. همینطور سه روز پیش یك تیم هفت نفره به سمت عربستان پرواز كردند و پس از ظهر روز گذشته (یكشنبه) هم حدود ۲۴ نفر دیگر اعزام شدند كه در این تیم ها رسته های مختلف همچون نیروهای راه اندازی بیمارستان، تاسیسات، خدمات، پرستار و... حضور دارند.
مشاور اجرایی رئیس مركز پزشكی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با اشاره به اینكه پزشكان در ایام آینده اعزام می شوند، اظهار داشت: با عنایت به اینكه اعزام زائران از ۲۸ این ماه آغاز می شود، پزشكان ما همراه با حجاج و بعضی از آنها چند روز قبل اعزام می شوند و در مدینه مستقر خواهند شد و تیم هایی كه باید در مكه حضور پیدا كنند دو روز بعد به آنجا مشرف می شوند. از همین رو عرضه خدمات پزشكی در مكه مكرمه هم حدودا از دوم مرداد با حضور زائران آغاز می گردد.
وی با اشاره به اینكه پزشكان به دو صورت مختلف خدمات رسانی می كنند، افزود: مجموعه ای از پزشكان در محل هتل های اقامت زائران عرضه خدمات می دهند و گروه دیگری شامل تیم های بیمارستانی هستند. حدود ۲۷۵ پزشك عمومی، اورژانس، طب داخلی و... در مجموعه ها حضور خواهند داشت و تیم بیمارستانی هم نزدیك به ۲۵۰ نفر هستند كه در محل بیمارستان ها عرضه خدمات دارند. در مجموع نزدیك به ۵۵۰ پزشك با تخصص های مختلف در حج ۹۷ حضور خواهند داشت.
درودی با اشاره به فعالیت بیمارستان ها و درمانگاه ها در دو شهر مكه مكرمه و مدینه منوره اضافه كرد: در مكه مكرمه بیمارستان ما همانند سال قبل فعال است و پزشكانی از رسته های تخصصی همچون جراح، چشم پزشك، داخلی، فوق تخصص غدد، گوارش، كلیه، متخصص اعصاب و روان، دندانپزشك و... حضور دارند. همینطور در پنج مجموعه درمانی ما در مكه مكرمه متخصصان طب اورژانس و طب داخلی حضور دارند. ضمن اینكه تجهیزات درمانی همچون الكتروشوك، دستگاه نوار قلب و خدماتی از این قبیل در پنج مركز مكه مكرمه و سه مركز مدینه منوره وجود دارد. همینطور تجهیزات دیگر و داروخانه هم پیش بینی شده است. در صورتی كه نیاز به جراحی هم باشد انتقال به بیمارستان های سعودی امكان پذیر است و در غیر اینصورت خدمات در بیمارستان و درمانگاه های ما عرضه می گردد.
مشاور اجرایی رئیس مركز پزشكی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در مورد تدوین پرونده های آنلاین حجاج اظهار داشت: مشكلاتی كه در سال های قبل وجود داشت برطرف شده و ما پرونده بیماران را به صورت آنلاین و به روز در اختیار داریم و با عنایت به اینكه امكان قطعی ارتباط اینترنتی وجود دارد، این پیش بینی انجام شده كه به صورت آفلاین هم بتوان به اطلاعات پرونده الكترونیكی حجاج دسترسی داشت ضمن اینكه در این پرونده ها سوابقی كه در ایران برای حجاج ثبت شده هم وجود دارد و در هر جایی كه حجاج به پزشكان رجوع كنند، امكان استفاده از تمام اطلاعات آنها وجود دارد.
وی همینطور به زائران بیت الله الحرام سفارش كرد كه با عنایت به اینكه حج در فصل گرما انجام می شود، زائران حتما دستورالعمل هایی كه در كاروان ها اطلاع رسانی می گردد را رعایت نمایند و در روز كمتر تردد كنند. همینطور سفارش می نماییم كه از لباس های روشن استفاده كنند و حتما در طول روز آب زیاد مصرف كنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب