پوست بدن، مواد خطرناك را از دود كباب جذب می كند آقای هویج: محققان اظهار كردند: پوست انسان، مواد خطرناك را از دود كباب جذب می كند. به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا و به نقل از فیز، پژوهشگران بر این باورند كه نقش پوست انسان در جذب تركیبات سرطانی در طول كباب كردن نسبت به استنشاق دود آن بیشتر است. آنها همینطور دریافتند كه لباس ها نمی توانند به صورت كامل از انسان محافظت كنند. محققان عنوان كردند كه كباب كردن، مواد شیمیایی به نام هیدروكربن های آروماتیك چند حلقه ای(PAH) را آزاد و منتشر می كند. این تركیبات سرطان زا می توانند سبب مبتلا شدن به بیماری های تنفسی و جهش های DNA شوند و با سرطان های ریه، مثانه و پوست مرتبط هستند. روغن های موجود در دود كبابی سبب جذب PAH توسط پوست می شوند. دانشمندان پیش از این دریافته بودند كه خوردن غذاهای كبابی و دودی، می تواند افراد را در معرض مواد سرطان زا قرار دهد، اما تحقیقات جدید محققان چینی نشان داده است كه دود جذب شده با استفاده از پوست، خطرناك تر از استنشاق دود آن است. محققان دریافتند كه پس از قرارگیری در معرض بوی كباب، لباس ها باید تعویض شده تا از قرارگرفتن بدن در معرض مواد سرطان زا جلوگیری شود. یافته های این بررسی در مجله Environmental Science & Technology انتشار یافته است. 1397/03/06 12:49:49 5.0 / 5 4474 تگهای خبر: سرطان این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط ارتباط استفاده از شیرین کننده های مصنوعی با رژیم های غذایی ناسالم تنفس ۲۱ روز هوای قابل قبول طی آبان ماه در تهران وجود 200 ماده شیمیایی در رابطه با سرطان سینه در بسته بندی مواد غذایی افراد الکلی بیشتر در معرض خطر مبتلاشدن به سرطان قرار دارند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴