پروین افشار در گفت وگو با ایسنا، گفت: اهمیت نوع مواد غذایی در بوفه مدارس منجر به تدوین دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم مدارس شد كه در سال 93 به امضای وزرای آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشكی رسید و به كل مدارس كشور ابلاغ شد.وی ادامه داد: مواد خوراكی سالم و با ارزش به موادی گفته می شود كه ضمن تأمین حدود 300 تا 500 كالری از انرژی مورد نیاز دانش آموزان، به عنوان میان وعده، مطابق با استانداردهای بهداشتی تهیه و با دارا بودن شرایط بهداشتی در پایگاه تغذیه سالم به دانش آموزان عرضه و فروخته شود.عضو انجمن تغذیه ایران اظهار كرد: مواد غذایی عرضه شده در بوفه های مدارس باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت، علامت استاندارد، نام و نشان كارخانه، تاریخ تولید و انقضای معتبر، تركیبات تشكیل دهنده، ارزش غذایی و دارای پوشش سالم و تمیز باشند.افشار افزود: عرضه مواد غذایی همچون انواع پفك، اسنك، نوشابه های گازدار و ماءالشعیر، آدامس، شكلات، پاستیل، سوسیس، كالباس، سالاد الویه، چیپس، انواع لواشك و آلو و آلوچه (غیربهداشتی) در بوفه های مدارس، ممنوع است.