یافته محققان نیوزیلندی؛
خستگی ذهنتان را با خوردن این میوه برطرف کنید
آقای هویج: برمبنای یک مطالعه توسط پژوهشگران نیوزیلندی، مصرف پودر و آب انگور سیاه ممکنست بر خلق و خو و خستگی ذهنی در بزرگسالان سالم تأثیر مثبت بگذارد.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از شینهوا، این مطالعه، یک ترکیب فعال زیستی جدید به نام سارمنتوزین را به عنوان بازدارنده اولیه آنزیم های MAO-B در مغز انسان بعد از مصرف محصولات انگور سیاه شناسایی کرد.
دانشمندان مؤسسه تحقیقات گیاهی و غذایی نیوزیلند گفتند: «آنزیم های MAO-B مواد شیمیایی مهمی مانند دوپامین را در مغز تجزیه می کنند که نقش کلیدی در خلق و خو و عملکرد ذهنی دارد.»
مولکول جدید سارمنتوزین جهت استفاده در راستای بهبود خلق و خو و عملکرد شناختی به ثبت رسیده است.
«دومینیک لومیوز»، سرپرست این مطالعه در تحقیقات گیاهی و غذایی، اظهار داشت: «در حالی که مطالعات قبلی نشان میدهد که مهار MAO-B با بیواکتیوهایی غیر از آنتوسیانین ها در انگور فرنگی سیاه مرتبط می باشد، تا پیش از این مطالعه دانشمندان سارمنتوزین را به عنوان عامل اصلی فعال زیستی در پس این عملکرد شناسایی نکرده بودند.»
بر اساس نتایج آزمایش خون، سارمنتوسین یک مهارکننده قوی MAO-B بود که بطور مؤثری فعالیت آنزیم را کم کرد و از حفظ دوپامین که به خلق و خو و عملکرد شناختی کمک می نماید، حمایت کرد.
لومیوز اظهار داشت: «ما مهار MAO-B را در هر شرکت کننده ای که محصولات انگور سیاه حاوی سارمنتوزین مصرف می کردند مشاهده کردیم.»
محققان بر اهمیت این کشف برای هر دو بخش علمی و تجاری تاکید نمودند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب