محققان هشدار می دهند؛

قرارگیری در معرض مواد شیمیایی پلاستیکی خطر دیابت را بیشتر می کند

قرارگیری در معرض مواد شیمیایی پلاستیکی خطر دیابت را بیشتر می کند آقای هویج: یک مطالعه جدید هشدار می دهد که مواد شیمیایی پلاستیکی رایج ممکنست خطر مبتلاشدن به دیابت را در افراد افزایش دهد.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران دریافتند افرادی که در معرض دوزهای کم بیسفونول A (BPA) قرار می گیرند، در ضمن یک دوره چهار روزه حساسیت به انسولین در آنها بطور قابل توجهی تشدید می شود.
«تاد هاگوبیان»، محقق ارشد و رییس حرکت شناسی و سلامت عمومی در دانشگاه ایالتی پلی تکنیک کالیفرنیا، اظهار داشت: «ما از این که دیدیم کاهش قرار گرفتن در معرض BPA، مانند استفاده از بطری های فولادی ضد زنگ یا شیشه و قوطی های بدون BPA، ممکنست خطر دیابت را کم کند، شگفت زده شدیم.»
برای این مطالعه، پژوهشگران بطور مستقیم "دوز ایمن" BPA را که توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده تعیین شده بود، آزمایش کردند که ۵۰ میکروگرم برای هر کیلوگرم وزن بدن است.
BPA در تولید پلاستیک برای طیف وسیعی از محصولات مصرفی مانند بطری کودک، ظروف غذا، پارچ و ظروف غذاخوری استفاده می شود.
BPA همین طور به عنوان مختل کننده سطح هورمون در انسان شناخته شده است که می تواند خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.
برای چندین دهه، نگرانی هایی در مورد اثرات BPA بر روی انسان وجود داشته است. در سال ۲۰۱۲، FDA استفاده از BPA را در بطری های کودک و فنجان های نوشیدنی به سبب تأثیر این ماده شیمیایی بر رشد کودک ممنوع کرد.
در این مطالعه، تیم تحقیق ۴۰ جوان سالم را انتخاب نمود و نیمی از آنها را بطور تصادفی برای مصرف BPA خوراکی در سطح ایمن FDA به مدت چهار روز یا دارونما اختصاص داد.
در طول چهار روز، وزن بدن و سطح قند خون بین دو گروه تغییر مدلول داری نداشت.
با این حال، نتایج نشان میدهد که گروه BPA کاهش قابل توجهی در حساسیت به انسولین در مقایسه با گروه کنترل تجربه نمود.
هاگوبیان اظهار داشت: «این نتایج نشان میدهد که شاید دوز ایمن EPA ایالات متحده باید تجدید نظر شود و ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی می توانند این تغییرات را به بیماران پیشنهاد کنند.»
محققان در مرحله بعدی قصد دارند ببینند که آیا دوز کمتر BPA طی چند هفته یا چند ماه خطر دیابت را بیشتر می کند یا خیر. آنها همین طور می خواهند آزمایش نمایند که آیا ورزش هوازی می تواند اثرات منفی BPA را معکوس کند یا بر آن غلبه کند.


منبع:

1403/04/15
18:37:31
5.0 / 5
408
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , تولید , خون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری