بهفر عنوان كرد؛
تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت
به گزارش آقای هویج، سرپرست اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت را از برنامه های آتی سازمان دانست.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر، با اشاره به اینکه تشویق واحدهای تولیدی غذا به تولید فراورده های غذایی سالم تر و بالاتر از حد معیار نشان دهنده تمرکز ویژه ما به تأمین سلامت و ایمنی مصرف کنندگان است، اظهار داشت: به بدین منظور حکومت ها در تمامی جهان با دقت بیشتر و با فیلترهای دقیق تری مبحث بهداشت مواد غذایی را بعنوان شاخص بهداشتی مهم در کشورهای مختلف پیگیری می کنند. وی ادامه داد: بهداشت مواد غذایی دارای یک دامنه و محدوده وسیع است، در حالیکه قبلاً این دامنه را از مزرعه تا قاشق تعریف می کردند، اخیراً با عنایت به پیشرفت های علمی بهداشت مواد غذایی، این دامنه از حد ژن و تولیدات مواد اولیه گیاهی و دامی تا حد سلول در مصرف کنندگان پیش رفته و دامنه وسیعی را تعریف می کند. بهفر ضمن اشاره به وظیفه کنترل محصولات در سطح تولید هم اظهار داشت: علاوه بر نظارت ها در سطح تولید، محصولات در سطح عرضه هم کنترل می شوند و بازدیدهای دوره ای و ناگهانی هم از واحدهای تولیدی مواد غذایی در سطح کشور صورت می گیرد. به نقل از ایشان، حوزه نظارت بر فراورده های غذایی در یک شبکه تعریف شده که دانشگاه های علوم پزشکی در آن حضور فعال دارند و بعنوان یک بازوی اجرایی، نظارت بر تولید و توزیع غذا را انجام می دهند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب