محققان استرالیایی می گویند؛

چای خورها کنترل بهتری بر قندخون خود دارند

چای خورها کنترل بهتری بر قندخون خود دارند به گزارش آقای هویج، محققان می گویند نوشیدن روزانه چای سیاه امکان دارد به متعادل کردن سطح قندخون و پیشگیری از دیابت نوع ۲، کمک نماید.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، این پیام اصلی یک مطالعه جدید است که به بررسی عادات نوشیدن چای و خطر ابتلاء به دیابت در بین مردم چین پرداخته است.
افرادی که هر روز چای سیاه می نوشند در مقایسه با افرادی که هیچگاه چای نمی نوشند، ۵۳ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به پیش دیابت و ۴۷ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بودند. پیش دیابت به سطوح قند خونی اطلاق می شود که بالاتر از حد طبیعی است، اما آنقدر بالا نیست که هنوز دیابت نامیده شود.
چای سیاه یک چای قدیمی از چین است که فرایند تخمیر گسترده ای را پشت سر گذاشته است و سرشار از باکتری های سالم یا پروبیوتیک هایی است که امکان دارد سلامت روده را بهبود بخشد.
دکتر «تانگجی وو»، استادیار دانشکده پزشکی آدلاید استرالیا و نویسنده این مطالعه، اظهار داشت: «گزارش شده است که چای اثرات مطلوب گوناگونی دارد که به کاهش التهاب و اکسیداسیون مضر و بهبود حساسیت به انسولین کمک می نماید.»
برای این مطالعه، محققان از ۱۹۲۳ بزرگسال ۲۰ تا ۸۰ ساله ساکن چین پرسیدند که چقدر چای می نوشند و چه نوع چای سبز، سیاه، یا نوع دیگری را ترجیح می دهند. محققان سپس فراوانی و نوع چای را با سطوح قند خون یا گلوکز در ادرار، مقاومت به انسولین و وضعیت گلیسمی مقایسه کردند.
به طور کلی، افرادی که روزانه چای می نوشیدند، در مقایسه با افرادی که هیچگاه چای نمی نوشیدند، ۱۵ درصد کمتر در معرض خطر پیش دیابت و ۲۸ درصد کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بودند. این فواید در بین افرادی که روزانه چای سیاه می نوشیدند، آشکارتر بود.
وو اظهار داشت: «مطالعه ما برای نخستین بار نشان داد که نوشیدن چای با افزایش دفع گلوکز ادراری مرتبط می باشد، که امکان دارد به مزایای قند خون آن هم کمک نماید.»
افراد مبتلا به دیابت از شر گلوکز اضافی از راه ادرار خود خلاص نمی شوند، ازاین رو سطح قند خون می تواند افزایش یابد، اما به نظر می آید افرادی که به صورت منظم چای سیاه می نوشند، میزان قند خون در ادرارشان افزایش قابل توجهی دارد.
همچنین نوشیدن چای مقاومت به انسولین را بهبود می بخشد. افراد مبتلا به دیابت انسولین تولید نمی کنند یا به اثرات آن مقاوم هستند و انسولین برای تنظیم سطح گلوکز خون مورد نیاز است.
وو اظهار داشت: «به عنوان یک رویکرد ایمن و ارزان، افراد در معرض خطر دیابت نوع ۲ به صورت کلی باید به نوشیدن چای تشویق شوند.»
اما وو اخطار داد که پیش از نتیجه گیری در مورد این که چای سیاه چگونه بر خطر دیابت تاثیر می گذارد، به مطالعات بیشتری نیاز است. حالا محققان درحال انجام مطالعه ای هستند که به بررسی فواید چای سیاه بر کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می پردازد.


منبع:

1402/07/21
14:30:00
5.0 / 5
450
تگهای خبر: پزشك , تولید , خون , دیابت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری