به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، برخی افراد یه دلیل داشتن دیابت، نمی توانند از خوراکی های شیرین استفاده کننده و بهتر است میوه هایی را بخورند که قند کمتری دارند. میوه هایی که در ادامه معرفی می گردند، از پایین ترین سطح قند به بالاترین مقدار قند قرار گرفته اند. توت ها: اینها عموماً میوه هایی با پایین ترین سطح قند هستند و هم چنین دارای بیشترین میزان آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی دیگر هستند. لیمو هم در پایین ترین رده قرار دارند. میوه های تابستانی: طالبی، هلو و زردآلو در دومین رده قرار دارند. میوه های زمستانی: سیب، گلابی، و مرکبات شیرین مثل پرتقال میزان قند متوسطی دارند. (لمون و لیمو هم حاوی شکر پایینی هستند). میوه های گرمسیری: آناناس، انار، انبه، موز، و انجیر تازه حاوی شکر زیادی هستند (گوآوا و پاپایا کمتر از بقیه است). میوه های خشک: خرما، کشمش، زردآلو، آلو سیاه، انجیر، و بسیاری میوه های خشک دیگر حاوی شکر بسیار بالایی هستند.
منبع: mrhavij.ir