متخصص تغذیه و رژیم درمانی عنوان كرد؛ آیا خوردن گردوهای سیاه خطرناک است به گزارش آقای هویج، متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در رابطه با مصرف گردوهای سیاه شده، توضیحاتی عرضه داد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، غزاله اسلامیان اظهار داشت: مهم ترین دلیل سیاه شدن مغز گردو، آبیاری کم یا نامناسب، گرمای بیش از اندازه هوا در فصل تابستان، کمبود برخی عناصر مثل روی و آهن در خاک، برداشت دیر هنگام گردو از درخت، دیر جدا کردن پوسته سبز رنگ، خشک کردن گردو در آفتاب و یا نگهداری آن در شرایط نامناسب در انبار است. وی ضمن اشاره به این که اکسیداسیون ترکیبات در پوست مغز گردو سبب سیاه شدن آن می شود، اضافه کرد: علاوه بر این موارد ژنوتیپ گردو و یا زودرس بودن گردو هم امکان دارد سبب این امر شود. اسلامیان ضمن اشاره به این که برخی آفت ها، باکتری ها، قارچ ها و یا مگس پوست گردو هم می تواند سبب سیاه شدن مغز گردو و البته غیرقابل مصرف شدن آن شود، اظهار داشت: اگر مغز گردو فقط کمی سیاه است ولی طعم آن عوض نشده، بوی بدی نمی دهد و لزج نشده مشکلی جهت استفاده ندارد. منبع: mrhavij.ir 1402/05/05 17:04:59 5.0 / 5 537 تگهای خبر: پزشك , تغذیه , درمان , متخصص این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط سفارش های غذایی در سفر را جدی بگیرید چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ زیاده روی در مصرف آجیل ها و افزایش وزن تاثیر رژیم غذایی دوران حاملگی بر افزایش ریسک اوتیسم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳