متخصص تغذیه و رژیم درمانی عنوان كرد؛ آیا خوردن گردوهای سیاه خطرناک است به گزارش آقای هویج، متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در رابطه با مصرف گردوهای سیاه شده، توضیحاتی عرضه داد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، غزاله اسلامیان اظهار داشت: مهم ترین دلیل سیاه شدن مغز گردو، آبیاری کم یا نامناسب، گرمای بیش از اندازه هوا در فصل تابستان، کمبود برخی عناصر مثل روی و آهن در خاک، برداشت دیر هنگام گردو از درخت، دیر جدا کردن پوسته سبز رنگ، خشک کردن گردو در آفتاب و یا نگهداری آن در شرایط نامناسب در انبار است. وی ضمن اشاره به این که اکسیداسیون ترکیبات در پوست مغز گردو سبب سیاه شدن آن می شود، اضافه کرد: علاوه بر این موارد ژنوتیپ گردو و یا زودرس بودن گردو هم امکان دارد سبب این امر شود. اسلامیان ضمن اشاره به این که برخی آفت ها، باکتری ها، قارچ ها و یا مگس پوست گردو هم می تواند سبب سیاه شدن مغز گردو و البته غیرقابل مصرف شدن آن شود، اظهار داشت: اگر مغز گردو فقط کمی سیاه است ولی طعم آن عوض نشده، بوی بدی نمی دهد و لزج نشده مشکلی جهت استفاده ندارد. منبع: mrhavij.ir 1402/05/05 17:04:59 5.0 / 5 549 تگهای خبر: پزشك , تغذیه , درمان , متخصص این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط کبد چرب گرید 3 در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی دانشمندان گرگ های وحشت را از انقراض برگرداندند سفارش های غذایی در سفر را جدی بگیرید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳