در همایش بین المللی پروبیوتیك و غذاهای فراسودمند مطرح شد؛
ماهی بعنوان یک غذای فراسودمند نقش مهمی در سلامت جامعه دارد
به گزارش آقای هویج، رئیس سازمان شیلات ایران، از ماهی بعنوان غذای فراسودمند نام برد که در سلامت جامعه نقش مهمی دارد.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، سیدحسین حسینی، در پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، اظهار داشت: آبزیان بعنوان یک غذای فراسودمند طبیعی می تواند نقش آفرینی کند و یک نقطه عطفی باشد در دو محور این همایش یکی در حوزه دامپزشکی که بحث تولید است و یکی در حوزه پزشکی که بعنوان غذای سالم بسیار اهمیت دارد. وی ادامه داد: دنیا در حوزه آبزی پروری رشد بسیار قابل ملاحظه ای داشته است. ۲۱۴ میلیون تن تولید آبزیان و ۲۰۲۰ رکورد ۱۳۶ میلیون تنی آبزی پروری صورت گرفت و در حوزه خوراکی بیشتر از ۶۰۰ گونه ماهی پرورش داده می شود و در حوزه ماهی های زینتی بیشتر از ۲۷۰۰ گونه در دنیا پرورش داده می شود ولی در ایران حوزه خوراکی بیشتر از ۲۰ گونه و در حوزه ماهی های زینتی بیشتر از ۲۰۰ گونه پرورش داده می شود، پس فاصله بسیار زیادی با دنیا داریم. حسینی اظهار نمود: در حوزه آبزی مصرف متوسط سرانه دنیا حدوداً ۲۰.۷ کیلوگرم و در ایران حدود ۱۳.۸ کیلوگرم است. این هم به لحاظ نقش آفرینی غذای سالم در سفره مردم، نشان داده است که باید یک کار جدی و ملی کرد. وی افزود: در بحث امنیت غذایی همانطور که می دانید توجه به تنش های آبی که در کل دنیا بخصوص در کشور ما وجود دارد برای تولید یک کیلو گوشت گوساله ۱۵ هزار و ۵۰۰ لیتر آب را باید در نظر گرفت. برای تولید یک کیلو گوشت مرغ ۸۸۰۰ لیتر و برای آبزیان ۴۰۰ الی ۹۰۰ لیتر بر خلاف پیشوند آب در کنار آبزیان. رئیس سازمان شیلات ایران اضافه کرد: اگر به لحاظ گازهای گلخانه ای بخواهیم نگاه نماییم، آن چیزی که مطرح است اینست که ما باید به سمت حوزه تولید آبزیان برویم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب