چند ماده غذایی که باید در مصرف آنها احتیاط کرد
به گزارش آقای هویج خیلی از مواد غذایی و حتی میوه ها و سبزیجات باآنکه سالم هستند اما رعایت نکردن برخی اصول ساده اما مهم در مصرف آنها، می تواند سلامت افراد را به شکل جدی تهدید کند.
به گزارش آقای هویج به نقل از مدیسین نت، متخصصان به تعدادی از رایج ترین مواد غذایی که می بایست در مصرف آنها احتیاط کرد، اشاره کرده اند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
هسته های گیلاس
هسته گیلاس سرشار از اسید پروسیک است که به نام سیانید نیز شناخته می شود؛ این ماده سمی است. اما اگر بطور تصادفی یکی از این هسته ها را قورت دادید، نیازی به ترسیدن نیست چون به آسانی دفع می شوند. اما باید کاملا از گاز زدن و خوردن این هسته ها خودداری کنید.
سنجد نارس
سنجد حاوی لکتین و سیانید است که ممکنست موجب ایجاد بیماری شود. برای تقویت سیستم ایمنی و درمان علایم مربوط به سرماخوردگی، آنفلوآنزا یا یبوست می توانید سنجد مصرف کنید. اما خوردن نوع نارس، پوست یا برگ های سنجد ممکنست موجب تهوع، استفراغ و اسهال شود.
جوز هندی
هنگامی که جوز هندی را به مقدار اندک به محصولات پخته شده اضافه می کنید، طعم دلپذیری دارد. اما خوردن آن با قاشق، می تواند مشکلات بزرگی بوجود آورد. حتی کمتر از دو قاشق چایخوری جوز هندی می تواند برای بدن شما سمی باشد برای اینکه میریستیسین موجود در آن موجب توهم، خواب آلودگی، سرگیجه، گیجی و تشنج می شود.
برگ های ریواس
خوردن ساقه ریواس اشکالی ندارد، اما برگ آنرا حتما جدا کنید. برگ های ریواس حاوی اسید اگزالیک است که به کلسیم متصل می شود و جذب آنرا برای بدن مشکل تر می کند. پس استخوان های شما نمی توانند آنطور که باید رشد کنند؛ ضمن اینکه شما در معرض خطر سنگ کلیه، لخته شدن خون، استفراغ، اسهال و حتی کما قرار می گیرید.
بادام تلخ
این بادام سرشار از آمیگدالین است؛ ترکیبی که ممکنست موجب گرفتگی عضلات، حالت تهوع و اسهال شود. هر دو نوع بادام - تلخ و شیرین - دارای آمیگدالین هستند؛ یعنی یک ترکیب شیمیایی که می تواند به سیانید تبدیل شود؛ اما بادام تلخ بالاترین میزان از آنرا در خود جای داده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب