متخصص طب سنتی مطرح كرد؛ مواد غذایی جبران کننده فقر آهن یک متخصص طب سنتی مواد غذایی جبران کننده فقر آهن و پرهیزات غذایی زنان آبستن را شرح داد. علیرضا یارقلی در گفتگو با خبرنگار مهر به مواد غذایی جبران کننده فقر آهن اشاره و خاطرنشان کرد: گوشت قرمز، ماهی، جگر و زرده تخم مرغ، سبزیجات با برگ تیره، عدس، لوبیا، جوانه های غلات، شیره های توت، انگور، خرما و میوه های خشک مانند برگه زردآلو همچون موادی هستند که جبران کمبود آهن بدن را می کنند. وی همینطور به منابع تأمین ویتامین K بدن اشاره نمود و اضافه کرد: کاهو، کلم و گل کلم، اسفناج، گوجه فرنگی، کرفس، جعفری، لوبیا سبز، نخود سبز، شلغم و شاهی هم همچون این منابع هستند. یارقلی در مورد مواد غذایی که کمبود ویتامین E بدن را تأمین می کنند، تاکید کرد: گندم، تخمه آفتابگردان، دانه سویا، روغن های گیاهی، کلم بروکلی، اسفناج، دانه های غلات و تخم مرغ هم همچون این مواد هستند. این متخصص طب سنتی در مورد پرهیز غذایی زنان آبستن بیان نمود: زرشک، بابونه، پونه، کدو، جعفری، نعنای کوهی، زعفران، زیره، سیاه دانه، مسهل ها، کرفس و گل پر هم همچون مواد غذایی و گیاهی هستند که زنان آبستن نباید استفاده کنند. وی اضافه کرد: مصرف غذاهای مانده مخصوصاً گوشتی از بدترین سموم هستند. مصرف سوسیس، کالباس، ژامبون و سایر کنسروها و ماهی هم به زنان آبستن سفارش نمی گردد. همینطور سفارش می شود بانوان در دوران حاملگی از غذاهای لطیف، زودهضم، کم ادویه و در عین حال مقوی استفاده کنند و غذاهایی مانند حریره و شیره بادام و زرده تخم مرغ عسلی، خورشت های کم چرب و کم ادویه و استفاده از داروهای گیاهی باید در این دوران محدود شود. منبع: آقای هویج 1401/02/31 13:29:51 5.0 / 5 408 تگهای خبر: دارو , طب سنتی , غذا , گفتگو این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط آغاز بارندگی ها در بعضی استانها از امروز چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ تاثیر رژیم غذایی دوران حاملگی بر افزایش ریسک اوتیسم افزایش دما و وزش باد در ارتفاعات نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳