خواص میوه های فصل تابستان؛
خوردن آلو به رفع کم خونی کمک می کند
آقای هویج: میوه ها بهترین منابع تامین کننده آب، املاح و ویتامین های مورد نیاز بدن هستند.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، در فصل تابستان به سبب گرمای هوا و تعریق بیشتر، نیاز بدن به آب، املاح و ویتامین ها بیشتر می شود. میوه ها را از بهترین منابع تامین کننده مواد مغذی هستند، برای اینکه علاوه بر تامین نیازهای بدن سبب شادابی و طراوت پوست و پیش گیری از بیماریها نیز می شوند. در میان میوه های فصل تابستان، آلو یکی از میوه هایی است که خوردن آن برای سلامت افراد خصوصاً خانم ها، خیلی لازم است. خوردن ۱۰۰ گرم آلو ۲۰ درصد از نیاز روزانه خانم ها به آهن را برطرف می کند. بنا بر این به گیاهخواران سفارش می شود این میوه را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند تا احتمال ابتلاء به کم خونی و فقر آهن در آنها کاهش پیدا کند. این میوه از منابع مناسب پتاسیم نیز شمرده می شود بنا بر این به بیماران فشارخونی پیشنهاد می شود آلو را در سبد میوه خود داشته باشند و روزانه ۲ تا سه عدد از این میوه میل کنند. در ضمن آلو از میوه هایی است که شدت یبوست را می کاهد و کسانی که مکرر گرفتار این مشکل گوارشی می شوند، بهتر است بیشتر آلو بخورند.
منبع: mrhavij.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب