متخصص طب سنتی عنوان كرد؛ تشدید علایم و عوارض کرونا با مصرف خوراکی های گرم به گزارش آقای هویج یک متخصص طب سنتی اظهار داشت: در فصل گرم سال مصرف نوشیدنی های خنک، میوه و سبزیجات تازه سفارش می شود. علیرضا یارقلی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد نوشیدنی هایی که در فصل گرم سال باید مصرف شود، عنوان کرد: در فصل گرم و خشک سال هستیم و باید نوشیدنی های خنک و مرطوب استفاده نماییم. وی ادامه داد: نوشیدنی های سکنجبین و ماءالشعیر طبی در تابستان سفارش می شود و آب میوه ها هم می توانند کمک کننده باشند، البته تمامی این نوشیدنی ها باز به میزان مشخص باید مصرف شود و نباید زیاده روی نماییم چون یکی از عوارض فصل گرم و خشک این است که معده را سرد می نماییم. این متخصص طب سنتی به افزایش آمار مبتلایان کرونا اشاره و سفارش کرد در این ایام که کرونا به شدت در حال افزایش می باشد گرمی جات بیش از اندازه و سیاه دانه استفاده نکنیم. همینطور مصرف بی رویه زنجبیل و دارچین می تواند عوارض داشته باشد و علایم ما را بدتر کند بنابراین بهترین سفارش این فصل نوشیدنی های خنک است. خوراکی های مفید در فصل تابستان یارقلی اظهار داشت: در فصل تابستان مصرف میوه و سبزیجاتی مانند شاه توت، سیب گلاب، آلبالو، هندوانه، لیموترش تازه، کاهو، خیار، گشنیز، اسفناج، لبنیات مانند دوغ، ماست، پنیر و عرقیجات خنک مانند کاسنی، خرفه، بیدمشک و… سفارش می شود. وی در مورد غذاهای مفید فصل گرم هم اضافه کرد: غذاهای پختنی آب پز حاوی کدو سبز، آلو، اسفناج، سبزیجات تازه و چاشنی های ترش مانند آبغوره، آب لیمو، تمر هندی، رب به، رب انار، آب دوغ خیار، گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی آب پز یا کلم سرخ شده، سالاد، کاهو، شربت زرشک، انار، آب لیمو، آلبالو، ریواس، سکنجبین و به لیمو هم سفارش می شود. منبع: mrhavij.ir 1401/04/29 21:02:31 5.0 / 5 431 تگهای خبر: طب سنتی , غذا , گفتگو , گوشت این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط آغاز بارندگی ها در بعضی استانها از امروز چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ تاثیر رژیم غذایی دوران حاملگی بر افزایش ریسک اوتیسم افزایش دما و وزش باد در ارتفاعات نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲